Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.3g0g
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.4g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g11g68kcal2.3g0.8g6.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g3.7g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.6kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Voi 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g0.7g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g500kcal15.2g4.8g46.8g7.8g
Valittu annoskoko88g250kcal7.6g2.4g23.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna44g125kcal3.8g1.2g11.7g2g
Arvot/100g100g285kcal8.7g2.7g26.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597