JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha49g82kcal9.4g0g4.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras4.6g12kcal0.4g2.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl8.2g11kcal1.1g0g0.7g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g243kcal22.4g7g13.2g2g
Valittu annoskoko88g121kcal11.2g3.5g6.6g1g
Annoskoko puolitettuna44g61kcal5.6g1.8g3.3g0.5g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927