Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g23g8.2kcal0.2g1.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Nautajauheliha 15%19g38kcal3.4g0g2.8g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 2.3g8.8kcal0.5g0g0.7g0g
Munakoiso 35g7.9kcal0.2g1.1g0.1g0.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.3g4.6kcal0g0g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g147kcal8.8g6.2g9.2g2.2g
Valittu annoskoko88g74kcal4.4g3.1g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna44g37kcal2.2g1.6g2.3g0.6g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465