Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 23g7.9kcal0.7g1.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g161kcal4.8g32.8g0.6g1.6g
Margariini 80 % laktoositon 8.2g57kcal0.1g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g496kcal12.2g76g15g3.2g
Valittu annoskoko88g248kcal6.1g38g7.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna44g124kcal3.1g19g3.8g0.8g
Arvot/100g100g282kcal6.9g43.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250