Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)25g57kcal4.7g0g4.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)24g11kcal0.4g2g0.2g0.4g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g19g62kcal2.4g12g0.5g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g269kcal15.4g29.4g9.8g4.4g
Valittu annoskoko88g135kcal7.7g14.7g4.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna44g67kcal3.9g7.4g2.5g1.1g
Arvot/100g100g153kcal8.8g16.7g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786