Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Ruislese 2.1g5.9kcal0.3g0.6g0.1g0.8g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g6.3g23kcal0.9g3.4g0.5g0.7g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)19g66kcal2.2g12.9g0.4g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g377kcal12.8g70g2.8g8.6g
Valittu annoskoko88g188kcal6.4g35g1.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna44g94kcal3.2g17.5g0.7g2.2g
Arvot/100g100g214kcal7.3g39.8g1.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948