Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g3.1g12kcal0g2.9g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g16g16kcal2.2g0.3g0.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Sieni tatti, hapero 31g8.6kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g135kcal6.4g11g7g1.4g
Valittu annoskoko88g68kcal3.2g5.5g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g34kcal1.6g2.8g1.8g0.4g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.3g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234