Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g29g50kcal5.9g0g2.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 12g21kcal0.2g0.4g2g0g
Emmental juustoraaste valio5.9g23kcal1.7g0g1.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)20g7.8kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g210kcal16.2g4.6g13.8g1g
Valittu annoskoko88g105kcal8.1g2.3g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g53kcal4.1g1.2g3.5g0.3g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768