Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi407g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 31g71kcal4.2g4.8g1.4g11.7g
Vehnäjauho puolikarkea 407g1395kcal41.4g284.6g4.9g14.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g3054kcal91.2g608.8g12.6g51.8g
Valittu annoskoko870g1527kcal45.6g304.4g6.3g25.9g
Annoskoko puolitettuna435g764kcal22.8g152.2g3.2g13g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248