Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g399g466kcal11.2g15.9g39.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g556kcal16.5g113.4g1.9g5.7g
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)199g327kcal49.8g1.8g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g3012kcal182.4g263.2g132.4g11.4g
Valittu annoskoko870g1506kcal91.2g131.6g66.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna435g753kcal45.6g65.8g33.1g2.9g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781