Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia499g699kcal84.9g0g39.9g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)45g171kcal5.8g34.2g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu74g93kcal8.1g0.2g6.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g1954kcal199g73.8g95g1.8g
Valittu annoskoko870g977kcal99.5g36.9g47.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna435g488kcal49.8g18.5g23.8g0.5g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112