Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha571g949kcal108.6g0g57.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso29g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Rypsiöljy 39g341kcal0g0g38.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]164g555kcal19.7g0g60.8g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5.7g18kcal0.8g1g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g3764kcal260.2g8.6g314.8g7g
Valittu annoskoko870g1882kcal130.1g4.3g157.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna435g941kcal65.1g2.2g78.7g1.8g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119