Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g63g219kcal17.5g1.3g16.3g0g
Pirkka salsadippi medium113g65kcal1g14.6g0.3g1.7g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g125g150kcal3.5g6.4g12.5g0.5g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)188g47kcal1.7g8.1g0.7g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi125g33kcal1.5g6g0.3g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g250g188kcal42.5g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g1534kcal135.4g72.8g79.2g4.4g
Valittu annoskoko870g767kcal67.7g36.4g39.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna435g384kcal33.9g18.2g19.8g1.1g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155