Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton175g386kcal19.6g4.4g33.3g0.2g
Porkkanaraaste 200g125g34kcal0.8g6.6g0.3g3.1g
Rypsiöljy rainbow6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g563g633kcal12.6g140.3g2.3g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g2217kcal66g302.6g84.4g17g
Valittu annoskoko870g1108kcal33g151.3g42.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna435g554kcal16.5g75.7g21.1g4.3g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711