Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl300g360kcal57g2.7g12.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Ruokosokeri6.2g26kcal0g6.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 313g110kcal14.4g6.1g0.9g7.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka44g11kcal0.4g2g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Cashewpähkinä 63g359kcal12.5g11.8g29g2.2g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g6.9g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu13g113kcal0g0g12.5g0g
Maizena maissitärkkelys22g77kcal0.2g19g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g2234kcal176g112.4g114g24.4g
Valittu annoskoko870g1117kcal88g56.2g57g12.2g
Annoskoko puolitettuna435g559kcal44g28.1g28.5g6.1g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721