Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7.3g66kcal0g0g7.3g0g
Tonnikala vedessä 169g176kcal37.9g0g2.5g0g
Sipuli kuivattu 8.4g23kcal0.9g3g0.1g3g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g23g56kcal2.7g11g0.1g0.1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml169g253kcal3.4g4.2g25.3g0g
Herneet (Apetit)113g60kcal6.4g6g1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g113g140kcal3.4g28.8g0.7g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g270g283kcal13.9g53.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1741g2112kcal137.2g212.4g77.2g6.2g
Valittu annoskoko871g1056kcal68.6g106.2g38.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna435g528kcal34.3g53.1g19.3g1.6g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575