Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 2400g2318kcal72.2g470.2g7.7g23.8g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2400g600kcal24g132g0g33.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g600g1800kcal96g12g150g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g600g1968kcal168g0g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17400g24163kcal1568.2g1257.2g1420.6g125g
Valittu annoskoko8700g12081kcal784.1g628.6g710.3g62.5g
Annoskoko puolitettuna4350g6041kcal392.1g314.3g355.2g31.3g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777