Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g5760g20160kcal691.2g3744g126.7g518.4g
Oliiviöljy 960g8490kcal0g0g960g0g
Valkosipuli 384g416kcal30.3g62.6g2.3g8.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1600g346kcal5g25.6g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g58823kcal1453g7664.4g2178g1056.2g
Valittu annoskoko8704g29411kcal726.5g3832.2g1089g528.1g
Annoskoko puolitettuna4352g14706kcal363.3g1916.1g544.5g264.1g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761