Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1693g169kcal10.2g28.6g1.7g11.9g
Sipuli, kokonainen 50g237g64kcal3.1g11.4g0.5g1.7g
Omena, ulkomainen kuorittu3387g1389kcal6.8g318.4g3.4g61g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3387g2032kcal115.2g152.4g118.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g7308kcal270.6g1021.6g248.2g149.2g
Valittu annoskoko8704g3654kcal135.3g510.8g124.1g74.6g
Annoskoko puolitettuna4352g1827kcal67.7g255.4g62.1g37.3g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500