Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g3952g4742kcal592.7g276.6g118.5g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g1922g1269kcal288.4g0g13.5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g2136g3418kcal44.9g81.2g320.4g0g
Sipuli 534g162kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Oivariini, 60 (100g)160g881kcal1.6g1.6g96.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g20941kcal1868.6g770g1099.2g18.2g
Valittu annoskoko8704g10471kcal934.3g385g549.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna4352g5235kcal467.2g192.5g274.8g4.6g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179