Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Tomaatti 280g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Parsakaali brokkoli 2241g786kcal103.6g43.7g6.7g56g
Kasvisliemikuutio 62g188kcal5.9g8.3g14.5g1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas280g785kcal53.2g0g61.6g0g
Vesi5604g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17416g4327kcal340g154.2g224.4g129.4g
Valittu annoskoko8708g2164kcal170g77.1g112.2g64.7g
Annoskoko puolitettuna4354g1082kcal85g38.6g56.1g32.4g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264