Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus184g625kcal42.3g97.4g6.8g11g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g146g175kcal5g5.2g14.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g139kcal9.4g0g10.9g0g
Juusto, cheddar 110g453kcal28.1g0.1g37.7g0g
Emmental juustoraaste valio29g114kcal8.5g0g8.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g5.8g18kcal0.9g0.4g1.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl32g42kcal4.2g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1743g3973kcal289g217.4g212.4g24.8g
Valittu annoskoko872g1986kcal144.5g108.7g106.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna436g993kcal72.3g54.4g53.1g6.2g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263