Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)280g224kcal9.5g53.2g2.8g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g4000g580kcal0g136g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Pasta 3-viljan (Torino)360g1260kcal54g237.6g9g18g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Persilja 200g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17424g11548kcal777g1007.8g471g114.8g
Valittu annoskoko8712g5774kcal388.5g503.9g235.5g57.4g
Annoskoko puolitettuna4356g2887kcal194.3g252g117.8g28.7g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156