Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 313g102kcal1.9g17.4g0.6g8g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g4.7g5.6kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g63g75kcal2g2.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1745g480kcal9g47g24g17g
Valittu annoskoko872g240kcal4.5g23.5g12g8.5g
Annoskoko puolitettuna436g120kcal2.3g11.8g6g4.3g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011