Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 801g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Rypsiöljy 56g496kcal0g0g56.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)280g224kcal9.5g53.2g2.8g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g4004g581kcal0g136.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1401g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Pasta 3-viljan (Torino)360g1261kcal54g237.8g9g18g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1602g2658kcal304.3g0g160.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Persilja 200g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g11558kcal777.6g1008.4g471.4g114.8g
Valittu annoskoko8720g5779kcal388.8g504.2g235.7g57.4g
Annoskoko puolitettuna4360g2890kcal194.4g252.1g117.9g28.7g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156