Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original150g105kcal6g12g4.5g4.5g
Kermaviilikastike 1993g3001kcal48.6g197.5g221g0g
Tilli, tuore 498g149kcal18.4g4.5g4g10.5g
Kaali, valkokaali4983g1051kcal59.8g169.4g10g104.6g
Kananmuna, keitetty 1096g1564kcal137g3.3g112.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g11740kcal539.6g773.4g703.8g239.2g
Valittu annoskoko8720g5870kcal269.8g386.7g351.9g119.6g
Annoskoko puolitettuna4360g2935kcal134.9g193.4g176g59.8g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233