Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3804g978kcal34.2g175g15.2g76.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1251g3504kcal42.5g70.1g337.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2503g4155kcal475.5g0g250.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1001g2265kcal160.2g5g180.2g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio160g433kcal44.9g0g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g22668kcal1514.6g500.2g1621.6g152.2g
Valittu annoskoko8720g11334kcal757.3g250.1g810.8g76.1g
Annoskoko puolitettuna4360g5667kcal378.7g125.1g405.4g38.1g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317