Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3608g1385kcal36.1g249g7.2g90.2g
Peruna, keskikokoinen 60g601g361kcal9g78.2g0.6g5.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1002g3213kcal268.3g0g240g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1503g2059kcal36.5g454.6g4.2g13.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1002g2506kcal190.4g0.3g220.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1002g1203kcal34.1g36.1g100.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g21452kcal1148.8g1636.4g1145.4g218.8g
Valittu annoskoko8720g10726kcal574.4g818.2g572.7g109.4g
Annoskoko puolitettuna4360g5363kcal287.2g409.1g286.4g54.7g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059