Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%450g764kcal89.9g0g45g0g
Ranskankerma Valio112g315kcal2.8g3.9g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Flora ruokakerma 15 % 250g94g141kcal1.5g3.3g14.1g0g
Pekoni Pirkka105g304kcal14.7g1g27.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g3108kcal220.8g27.2g236.2g3.8g
Valittu annoskoko873g1554kcal110.4g13.6g118.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna437g777kcal55.2g6.8g59.1g1g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161