Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Keittojuurekset, apetit60g16kcal0.5g2.9g0.2g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g38g105kcal7.1g0g8.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.5g3.4kcal0.3g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Keittojuurekset, apetit4.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.8g5.3kcal0.1g1.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.8g7.8kcal0.5g0g0.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1745g879kcal70.6g43g45.6g6g
Valittu annoskoko873g440kcal35.3g21.5g22.8g3g
Annoskoko puolitettuna436g220kcal17.7g10.8g11.4g1.5g
Arvot/100g100g50kcal4g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250