Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 1031g3381kcal108.9g625.9g22.7g102.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1125g3937kcal67.5g854.9g19.1g22.5g
Vesi, vesijohtovesi 1875g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3749g1237kcal123.7g183.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)188g1031kcal1.9g1.9g112.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g19173kcal604g3332.8g308.6g249.2g
Valittu annoskoko8736g9586kcal302g1666.4g154.3g124.6g
Annoskoko puolitettuna4368g4793kcal151g833.2g77.2g62.3g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336