Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g3834g7667kcal766.7g0g498.4g0g
Vesi2875g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl359g1046kcal8.3g10.8g107.8g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix518g259kcal7.8g51.8g2.6g0g
Sipuli 527g160kcal6.6g25.3g1.1g9g
Coctailkurkku, Pirkka144g39kcal1.4g7.9g1.4g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 192g658kcal19.5g134.2g2.3g6.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g288g2588kcal0g0g287.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g24832kcal1620.6g460g1802.2g36.6g
Valittu annoskoko8736g12416kcal810.3g230g901.1g18.3g
Annoskoko puolitettuna4368g6208kcal405.2g115g450.6g9.2g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832