Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3249g4635kcal406.2g9.7g333g0g
Voi 1477g10714kcal17.6g5.9g1200.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 739g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1108g6779kcal233.7g76.4g618.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g369g37kcal5.5g0g2.2g313.8g
Leivinjauhe 111g195kcal5.8g41.9g0g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g74g295kcal0g73.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 177g656kcal32.8g19.5g38.5g53.9g
Vesi, vesijohtovesi 886g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 217g310kcal27.1g0.7g22.3g0g
Voi 99g718kcal1.2g0.4g80.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g74g452kcal15.6g5.1g41.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g25g2.5kcal0.4g0g0.2g21.3g
Leivinjauhe 7.4g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g49733kcal1497g482.4g4678.4g786.4g
Valittu annoskoko8736g24867kcal748.5g241.2g2339.2g393.2g
Annoskoko puolitettuna4368g12433kcal374.3g120.6g1169.6g196.6g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597