Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2144g643kcal98.6g40.7g6.4g34.3g
Porkkana 1752g573kcal10.9g97.4g3.5g44.7g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio800g2240kcal152g0g176g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g40g94kcal1.2g10.5g5.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1000g600kcal10g45g40g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g8299kcal545.4g387.2g462.4g170g
Valittu annoskoko8736g4150kcal272.7g193.6g231.2g85g
Annoskoko puolitettuna4368g2075kcal136.4g96.8g115.6g42.5g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773