Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4900g884kcal27.4g122.5g19.6g34.3g
Sipuli (kuorittu)1540g416kcal20g73.9g3.1g26.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g252g542kcal34.8g54.2g20.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1400g3920kcal266g0.4g308g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g154g160kcal12.2g25.1g0.9g3.1g
Voi 392g2844kcal4.7g1.6g318.7g0g
Basilika, tuore 56g15kcal1.7g0.6g0.4g0.9g
Timjami, annos 3g42g89kcal3.8g11.3g3.1g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g17740kcal741.2g579.2g1349.4g160g
Valittu annoskoko8736g8870kcal370.6g289.6g674.7g80g
Annoskoko puolitettuna4368g4435kcal185.3g144.8g337.4g40g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407