Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana2667g4588kcal477.4g13.3g293.4g0g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Chili paprika punainen8.3g3.3kcal0.2g0.8g0g0g
Paprikajauhe 6.7g21kcal1g1.2g0.9g2.5g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g500g600kcal135g95g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)834g225kcal10.8g40g1.7g14.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Lanttu 1000g289kcal10g46g3g18g
Peruna, vanha, kuorittu 1667g1269kcal31.3g258.4g3.3g16.7g
Vesi520g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g834g917kcal25g26.7g83.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17480g16254kcal1392.8g1049.8g779.4g139.6g
Valittu annoskoko8740g8127kcal696.4g524.9g389.7g69.8g
Annoskoko puolitettuna4370g4064kcal348.2g262.5g194.9g34.9g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142