Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1120g3808kcal145.6g756g19g59.4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2400g720kcal69.1g86.4g2.4g0g
Kuivahiiva, annos 11g96g346kcal43.2g38.4g5.8g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma320g1024kcal0.3g236.8g0g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Tattarijauho, Vijatuote4000g14000kcal520g2800g56g212g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17488g51402kcal1575.4g7841.6g1467.2g542.8g
Valittu annoskoko8744g25701kcal787.7g3920.8g733.6g271.4g
Annoskoko puolitettuna4372g12851kcal393.9g1960.4g366.8g135.7g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963