Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]902g3044kcal108.2g0g333.7g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 902g1081kcal148.3g0g54.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3607g5050kcal186.1g1008.6g24.5g122.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g135g866kcal1.5g4.1g96g0g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Mustaleimaemmental (Valio)180g722kcal52.3g0g57.7g0g
Kananmuna kuoreton 992g1415kcal124g3g101.7g0g
Parmesan formaggio da pasta90g412kcal36.1g0g29.8g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 45g132kcal5g6.8g9.5g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1804g1984kcal54.1g117.2g144.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17496g29520kcal1440.6g2296.6g1702.8g245.8g
Valittu annoskoko8748g14760kcal720.3g1148.3g851.4g122.9g
Annoskoko puolitettuna4374g7380kcal360.2g574.2g425.7g61.5g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853