Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g250g63kcal2.8g12.5g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g31g11kcal1.3g1.1g0.1g1.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 150g207kcal28.1g0g10.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g592kcal66g27.4g24g2.8g
Valittu annoskoko875g296kcal33g13.7g12g1.4g
Annoskoko puolitettuna438g148kcal16.5g6.9g6g0.7g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994