Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 233g182kcal3.9g37.6g0.5g2.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g117g134kcal0.9g6.5g11.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste233g61kcal2.1g11.2g0.7g5.4g
Lohifilee 292g570kcal54.5g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1892kcal122.8g110.6g104.6g15.4g
Valittu annoskoko875g946kcal61.4g55.3g52.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna438g473kcal30.7g27.7g26.2g3.9g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908