Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)88g324kcal26.3g0g23.6g0g
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Kuohukerma,valio,2dl175g595kcal3.5g5.3g61.2g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu175g525kcal7.2g7g52.5g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell263g289kcal60.4g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g3588kcal211g31.4g286.6g8.8g
Valittu annoskoko875g1794kcal105.5g15.7g143.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna438g897kcal52.8g7.9g71.7g2.2g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382