Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g525g163kcal4.8g37.9g0.7g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)233g533kcal44.3g0g39.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g58g152kcal17.5g1.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1727kcal134.8g83.8g98.6g2g
Valittu annoskoko875g864kcal67.4g41.9g49.3g1g
Annoskoko puolitettuna438g432kcal33.7g21g24.7g0.5g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353