Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 167g126kcal3.1g25.7g0.3g1.7g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)104g125kcal20.9g0g3.7g0g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)334g154kcal10.7g16g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g842kcal71g89g18.2g5.4g
Valittu annoskoko875g421kcal35.5g44.5g9.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna438g210kcal17.8g22.3g4.6g1.4g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339