Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)225g191kcal13.5g33.7g0g7g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio 10g30kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto67g229kcal13.5g0g19.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g11g0.2g0.6g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 23g59kcal1.4g9.9g1.5g0.6g
Leipä, vaaleavarras18g40kcal1.4g7.7g0.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1243kcal66.4g133.6g48g28g
Valittu annoskoko875g622kcal33.2g66.8g24g14g
Annoskoko puolitettuna438g311kcal16.6g33.4g12g7g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631