Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 270g303kcal57.1g0g8.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Selleri, annos 50g23g3.1kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g736kcal118.4g26.2g17.2g10g
Valittu annoskoko875g368kcal59.2g13.1g8.6g5g
Annoskoko puolitettuna438g184kcal29.6g6.6g4.3g2.5g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907