Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 383g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 90g199kcal15.8g0g15.3g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 149g113kcal2.8g22.9g0.3g1.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 47g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 90g31kcal1g4.9g0.2g2.6g
Sipuli, paistettu 16g16kcal0.2g0.8g1.3g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5g15kcal0.5g0.7g1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa96g72kcal3.8g12.4g0.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1751g921kcal48.8g88.8g36.6g20.8g
Valittu annoskoko875g461kcal24.4g44.4g18.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna438g230kcal12.2g22.2g9.2g5.2g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277