Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)139g49kcal1.4g9.6g0.7g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 190g145kcal3.6g29.5g0.4g1.9g
Sipuli 27g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 35g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Lanttu 29g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g73g188kcal8.7g1.5g15.9g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1751g925kcal29.4g90.8g46.2g11.6g
Valittu annoskoko875g463kcal14.7g45.4g23.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna438g231kcal7.4g22.7g11.6g2.9g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585