Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 334g53kcal2.5g6.7g0.3g6.7g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.7g23kcal0.9g0.9g1.7g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g33g83kcal1.9g1.1g7.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g336kcal11.4g20.6g19.8g15g
Valittu annoskoko876g168kcal5.7g10.3g9.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna438g84kcal2.9g5.2g5g3.8g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093