Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g60g360kcal12.6g4g32.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g18g1.8kcal0.3g0g0.1g15.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g2182kcal106.2g66.8g165.6g30.6g
Valittu annoskoko876g1091kcal53.1g33.4g82.8g15.3g
Annoskoko puolitettuna438g545kcal26.6g16.7g41.4g7.7g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070