PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 497g189kcal1.3g35g0.4g17g
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.5g1.2g3.4g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g53g285kcal0.2g0.3g31.6g0g
Maito, Kevyt34g16kcal1.1g1.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g2561kcal56.6g348.2g92.8g40.8g
Valittu annoskoko876g1281kcal28.3g174.1g46.4g20.4g
Annoskoko puolitettuna438g640kcal14.2g87.1g23.2g10.2g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219